Spectr News Theme

De beste boeken met fotolocaties

Maandag 23 Mei 2022, 11:27

Ben je op zoek naar bijzondere locaties om unieke foto's te maken? Of zie je regelmatig foto's voorbij komen en vraag je je af waar deze gemaakt zijn? Wij hebben de boeken met de mooiste fotolocaties van Nederland voor jou op een rij gezet.

Bijzondere fotolocaties in Nederland en omstreken
Bestel nu voor € 34.99

1. Bijzondere fotolocaties in Nederland en omstreken

Ben je op zoek naar bijzondere locaties om unieke foto's te maken? Fotograaf Jeroen Jazet neemt je in dit boek mee door Nederland. Hij fotografeert al jarenlang door heel het land op zoek naar de mooiste plekken. In dit boek deelt hij de mooiste locaties. Daarbij legt hij niet alleen praktisch uit hoe je er komt, maar legt hij ook uit wat het is en legt hij uit hoe je het onderwerp het beste fotografeert. De onderwerpen variŽren van landschap tot architectuur, van verlaten Urbexlocaties tot Hartje Amsterdam.

De mooiste fotolocaties van Nederland
Bestel nu voor € 19.9

2. De mooiste fotolocaties van Nederland

Hoeveel gebieden ken je zo goed dat je precies weet wanneer je waar moet zijn om de perfecte foto te maken? Je wilt graag nieuwe gebieden ontdekken, bijzondere soorten en adembenemende landschappen vastleggen. Maar waar begin je? Wat zijn de beste plekken, wat is het beste moment van de dag en hoe weet je zeker dat het de moeite waard is? Dit boek heeft al het voorwerk voor jou al gedaan. In dit boek krijg je de exacte GPS locaties van de plaatsen waar je de beste foto's kunt maken. Het boek bevat een gedetailleerde uitleg van meer dan 70 gebieden met 200 locaties voor unieke foto's.

De mooiste fotolocaties: Zuid-Nederland
Bestel nu voor € 44.9

3. De mooiste fotolocaties: Zuid-Nederland

Wil je graag nieuwe gebieden ontdekken in Zuid Nederland om bijzondere soorten en adembenemende landschappen vast te leggen? Dit uitgebreide boek neemt je mee naar 180 gebieden en 700 locaties. Deze plekken zijn zorgvuldig uitgekozen en beschreven door lokale fotografen die deze gebieden op hun duimpje kennen.


Over besteboeken.org

De beste boeken voor jou verzameld. Wij als boekenliefhebbers hebben de beste boeken per onderwerp voor jou op een rij gezet. Zo weet je direct welke boeken je gelezen moet hebben.