Spectr News Theme

De beste boeken over Natuurfotografie

Maandag 23 Mei 2022, 10:59

Natuurfotografie is een brede en uitdagende tak van fotografie. Overal vind je natuur. Of dit nu in je achtertuin is of in een land ver weg. Er is altijd wel een onderwerp dat de moeite waard is om te fotograferen. Niet alleen het fotograferen van bloemen, planten en dieren valt onder natuurfotografie, maar bijvoorbeeld ook het fotograferen van landschappen of een close-up van een blad. Om jouw landschapsfoto's te verbeteren moet is het niet alleen een kwestie van veel foto's maken. Met onderstaande boeken boordevol tips en inspiratie kun je jouw foto's sneller naar een hoger niveau tillen.

Handboek natuurfotografie
Bestel nu voor € 25.95

1. Handboek natuurfotografie

Dit standaardwerk over natuurfotografie is een must have voor elke natuurfotograaf. Deze praktische gids laat je zien dat natuur dichtbij huis begint. Concrete opdrachten moedigen je daarbij aan om meteen naar buiten te gaan. Daarbij wordt precies uitgelegd welke apparatuur je nodig hebt, hoe je de technische mogelijkheden kunt benutten en hoe je je onderwerp moet benaderen.

Natuurfotografie voor uilskuikens
Bestel nu voor € 14.95

2. Natuurfotografie voor uilskuikens

Deze bondige gids legt je uit hoe je echte natuurfoto's maakt zodat je nog meer plezier beleeft aan het fotograferen. Dit boek is voor beginners een goede introductie in de natuurfotografie.


Over besteboeken.org

De beste boeken voor jou verzameld. Wij als boekenliefhebbers hebben de beste boeken per onderwerp voor jou op een rij gezet. Zo weet je direct welke boeken je gelezen moet hebben.