Spectr News Theme

De beste boeken over Reisfotografie

Dinsdag 24 Mei 2022, 13:05

Reisfotografie is een van de meest uitdagende vormen van fotografie. Op reis kom je van alles tegen dat de moeite waard van het fotograferen is. De uitdaging is om al die dingen goed vast te kunnen leggen. Of het nu natuur, cultuur of toeristische trekpleisters zijn. Omdat de duur van een reis meestal vooraf is vastgesteld is een goede voorbereiding essentieel. Welke locaties wil je bezoeken en fotograferen, welke apparatuur heb je daarvoor nodig en waar moet ik nog meer op letten?

Het grote Reisfotografie boek
Bestel nu voor € 34.99

1. Het grote Reisfotografie boek

Het grote reisfotografieboek is geen theorieboek vol verwarrend jargon en gedetailleerde concepten. Zoals je van Scott Kelby mag verwachten vertelt hij in dit boek precies in welke situatie je welke instelling moet gebruiken en welke knop je moet indrukken. Scott beantwoordt je vragen, geeft je advies en deelt de fotografiegeheimen die hij heeft geleerd, zonder de onnodige technische uitleg en diagrammen. Het boek bevat 200 prachtige foto’s met daarbij een toelichting hoe die foto is gemaakt en hoe jij dat ook kunt doen.

Reisfotografie
Bestel nu voor € 31.99

2. Reisfotografie

Dit boek neemt je mee in de wondere wereld van reisfotografie. Onder de noemer reisfotografie valt eigenlijk het hele fotografische spectrum van onderwerpen. Op reis kom je namelijk van alles tegen voor je lens. Van landschap tot architectuur en van actie tot portretten. Je moet op reis van alle markten thuis zijn. De auteurs van dit boek willen je zodanig inspireren met mooie fotografie, dat je niet kunt wachten op pad te gaan om jouw kijk op de wereld vast te leggen.


Over besteboeken.org

De beste boeken voor jou verzameld. Wij als boekenliefhebbers hebben de beste boeken per onderwerp voor jou op een rij gezet. Zo weet je direct welke boeken je gelezen moet hebben.