Spectr News Theme

De beste boeken over Sportfotografie

Woensdag 27 April 2022, 09:25

Sportfotografie is een van de moeilijkste takken van fotografie. Het onderwerp beweegt zich vaak razendsnel en voor je het weet is de actie weer voorbij. Je moet dus continu gefocust blijven en snel reageren. Daarnaast vraagt het ook nog eens het uiterste van je apparatuur. Je hebt een grote telelens nodig om de actie dichtbij te kunnen halen en een snelle camera om je kans op een voltreffer te vergroten. Wil je ook betere sportfoto's maken? Dan helpen de volgende boeken je flink op weg.

Handboek Sportfotografie
Bestel nu voor € 41.99

1. Handboek Sportfotografie

Hoe maak je een mooie scherpe actiefoto bij een voetbalwedstrijd van je zoon? Het handboek sportfotografie neemt je mee in de wereld van de sportfotografie. Het boek behandelt welke apparatuur je nodig hebt en welke instellingen je op je camera kunt gebruiken. Daarna worden verschillende sporten behandeld met per sport uitleg en tips hoe je de beste sportfoto's kunt maken. Het boek is rijkelijk voorzien van tips en foto's van bekroond sportfotograaf Pim Ras.

Sportfotografie
Bestel nu voor € 21.95

2. Sportfotografie

Wil jij net zulke sportfoto's maken zoals die in magazines en kranten verschijnen? In dit boek leggen de auteurs je uit hoe je dit voor elkaar kunt krijgen zonder direct voor duizenden euro's aan nieuwe apparatuur te kopen. Het boek zit boordevol tips voor zowel de beginnende als de gevorderde amateursportfotograaf die direct in de praktijk toegepast kunnen worden. Het belangrijkste onderdeel van het boek is het gedeelte waarin het fotograferen van vijftig verschillende sporten wordt beschreven. Het is hierbij net alsof de auteurs naast je zitten.


Over besteboeken.org

De beste boeken voor jou verzameld. Wij als boekenliefhebbers hebben de beste boeken per onderwerp voor jou op een rij gezet. Zo weet je direct welke boeken je gelezen moet hebben.