Spectr News Theme

De beste boeken van Scott Kelby

Woensdag 18 Mei 2022, 09:26

Scott Kelby is wereldwijd de best verkopende auteur van boeken over digitale fotografie. Zijn boeken hebben een praktische insteek en daardoor kun je zijn tips direct in de praktijk gebruiken. Doordat Scott altijd met een vleugje humor schrijft zijn zijn boeken erg prettig om te lezen. Zijn bekendste boeken zijn de reeks van "Scott Kelby over Digitale fotografie", maar ook zijn boeken over photoshop en lightroom zijn erg populair. Daarnaast heeft hij onder andere ook boeken uitgebracht over landschapsfotografie, reisfotografie en het gebruik van flitsers.

Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie
Bestel nu voor € 36.99

1. Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie

Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie is de nieuwste editie van zijn succesvolle reeksen boeken over fotografie. Zoals we van Scott gewend zijn bevat dit boek ruim 200 praktische instructies waarmee je jouw foto's kunt verbeteren. Elke bladzijde bevat een tip of uitleg die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop?
Bestel nu voor € 29.95

2. Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop?

Photoshop is het populairste programma om foto's te bewerken. Het is een enorm krachtig programma met uitgebreide functies. Omdat Photoshop zo uitgebreid is, is het soms lastig om de juiste functie te vinden waarmee je een bepaalde bewerking uit kunt voeren. Scott Kelby helpt je in dit boek om snel de juiste techniek, instelling, menuopdracht of informatie te vinden die je nodig hebt. Als je iets specifieks wilt doen dan open je het desbetreffende hoofdstuk. Je zoekt op wat je wilt doen en Scott vertelt je in heldere taal precies hoe het werkt.

Het grote Reisfotografie boek
Bestel nu voor € 34.99

3. Het grote Reisfotografie boek

Reisfotografie is de meest veelzijdige tak van fotografie. Op reis kom je van alles tegen wat de moeite waard is om te fotograferen. Niet alleen zie je adembenemende natuur, maar bijvoorbeeld ook wilde dieren, architectuur en portretten. Welke apparatuur neem je mee en hoe zorg je voor een originele foto van een populaire toeristische attractie? Of je nu speciaal op fotoreis bent of gewoon op vakantie. Je wilt thuiskomen met unieke foto's waarmee je jouw reis weer kunt herbeleven. In het grote reisfotografie helpt Scott Kelby je mee om jouw reisfoto's naar een hoger niveau te tillen.

Het grote flitserboek
Bestel nu voor € 32.99

4. Het grote flitserboek

In het grote flitserboek helpt Scott Kelby je op weg om direct goede resultaten te behalen met je flitser. Met een flitser op je camera gaat er een wereld van mogelijkheden voor je open. Wat kun je nu precies met een flitser en in welke situaties kun je hem het best gebruiken? En in welke situaties kun je hem beter niet gebruiken? Scott Kelby vertelt in dit boek precies hoe je de flitser moet gebruiken en welke instellingen je moet doen.

Het grote Landschapsfotografieboek
Bestel nu voor € 39.99

5. Het grote Landschapsfotografieboek

Is jouw droom ook om zulke mooie landschapsfoto's te maken waarvan niemand gelooft dat jij ze hebt gemaakt? In dit boek legt fotograaf Scott Kelby je uit hoe je spectaculaire landschapsfoto’s maakt en bewerkt. in dit boek komen alle onderdelen van landschapsfotograie voorbij. Welke apparatuur heb je nodig? Welke instellingen kun je gebruiken en met welke technieken kun je jouw foto's naar een hoger niveau tillen? Scott legt je in dit boek alles uit zodat je helemaal klaar bent om bijvoorbeeld de zonsopkomt, watervallen of de sterrenhemel te fotograferen.


Over besteboeken.org

De beste boeken voor jou verzameld. Wij als boekenliefhebbers hebben de beste boeken per onderwerp voor jou op een rij gezet. Zo weet je direct welke boeken je gelezen moet hebben.